joi, 5 septembrie 2013

Cele mai bune filme ale lui Jim Carrey

Sursa: Reginele.ro
James Eugene Carrey  nascut pe 17 ianuarie 1962, in Canada. La inceputul anilor ’80 s-a mutat in Los Angeles si a lucrat ca comediant, in cluburile de stand-up comedy. Rolul din “The Mask” l-a facut celebru, urmand peste 50 de roluri in diferite filme. S-a remarcat datorita usurintei de a juca roluri de comedie, fiind unul dintre cei mai apreciati actori ai Hollywood-ului in acest gen. Chiar daca nu a avut nicio nominalizare la Oscar si a castigat chiar si Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor, continua sa fie unul dintre cei mai bine platiti actori ai momentului. Sa vedem insa in ce alte filme a jucat Jim Carrey!
The mask. Jim joaca rolul lui Stanley, un functionar obisnuit care gaseste insa o masca ce ii ofera puteri supranaturale. Aventurile incep sa apara, mai ales atunci cand Stanley incepe lupta impotriva gangsterilor din oras.

Dumb & Dumber. O comedie la care vei rade cu lacrimi. Jim este Lloyd, un sofer de taxi care conduce la aeroport o femeie, iar aceasta isi uita o geanta cu bani pe bancheta din spate. Stiind destinatia femeii, Lloyd, impreuna cu cel mai bun prieten Harry, pleaca in cautarea acesteia. Insa in timpul calatoriei, acestia fac cele mai mari idiotenii si tampenii care te vor face cu siguranta sa razi in hohote.

Ace Ventura: pet detective. Jim joaca rolul lui Ace Ventura, singurul detectiv de animale din oras. Atunci cand delfinul mascota al unei echipe de fotbal dispare, acestia apeleaza la Ace sa-l gaseasca. Ace va trebui sa isi foloseasca toata intuitia pe care o poseda pentru gasirea delfinului.

Batman forever. Jim Carrey joaca aici rolul raufacatorului Riddler, pe urmele caruia se afla Batman.

Liar, liar. Jim este un avocat obsedat de cariera si care minte pe toata lumea. Lipsind de la aniversarea fiului, cel mic isi doreste ca tatal lui sa nu mai poata minti pe nimeni. Surprinzator sau nu, dorinta i se indeplineste, iar Jim nu mai poate spune nicio minciuna.

Bruce almighty. Bruce este vedeta unui post de televiziune, care in urma unor evenimente neplacute isi pierde slujba. Acesta da vina pe Dumnezeu pentru toate necazurile, iar Dumnezeu ii va da, pentru o zi, “slujba” lui. Acum Bruce este un fel de “Dumnezeu”, si poate face orice isi doreste.

Mr. Popper’s penguins. Dupa ce tatal sau moare, Mr. Popper primeste un dar cel putin ciudat: 6 pinguini. Insa Mr. Popper nu are timp sa-i ingrijeasca, fiind un om de afaceri foarte ocupat. Cu ajutorul pinguinilor, Mr. Popper va invata din nou care sunt cele mai importante lucruri in viata: familia si dragostea.

The Truman show.  Jim Carrey joaca rolul lui Truman, un star in cel mai popular reality show din lume. Insa ceea ce nu stie Truman este faptul ca intreaga viata ii este filmata de camere ascunse, puse chiar la el in casa. Afland acest lucru, va incerca sa scape din aceasta lume de cosmar.

Me, myself & Irene. Charlie (Jim Carrey) este inca afectat de faptul ca sotia sa a fugit cu soferul limuzinei in ziua nuntii. Atat de afectat, incat devine schizofrenic. In acest fel iese la iveala Hank, cea de-a doua personalitate, care se manifesta necontrolat.

Number 23. Walter primeste o carte cadou de la sotia sa, si pe masura ce o citeste, isi da seama ca viata lui seamana din ce in ce mai mult cu cea a personajului principal. Insa Walter este contagiat si de catre obsesia persoanjului principal din carte pentru numarul 23, si crede ca va trebui sa comita aceleasi crime ca acesta.

Yes man. Carl isi da seama ca este prea rigid si spune prea des “Nu”. Asa ca decide sa isi schimbe viata si sa spuna “Da” oricarei provocari, indiferent de urmari si rezultate.



 Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu