sâmbătă, 23 martie 2013

Slabute

Concurs slăbit sănătos! Pentru cei ce au cateva kg in plus si vor sa scape de ele, chiar si pentru cei ce vor sa tina evidenta a ceea ce mananca zilnic le recomand cu caldura site-ul slabute.ro, este un site de mare ajutor. Gasesti o serie de calculatoare si anume: 
1) Calculator Calorii consumate - te informeaza asupra numarului de calorii consumate in activitatile fizice pe care le practici.
2) Necesar calorii - Calculator care estimează necesarul zilnic de calorii în funcţie de nivelul tău de activitate fizică, pentru a slăbi sau a te menţine la greutatea actuală.
3) Calculator IMC - Calculator pentru informaţii despre Indicele tău de Masă Corporală (IMC). Te ajută să iei decizii privind greutatea ta actuală şi impactul ei asupra sănătăţii tale.
4) Greutatea ideală - Calculator pentru estimarea greutăţii tale ideale. De asemenea, te ajută în procesul de evaluare a greutaţii curente şi deciziile pe care trebuie să le adopţi.

5) Metabolism bazal -Calculator pentru estimarea metabolismului tău bazal. Te ajută să-ţi planifici alimentaţia şi efortul fizic, necesare pentru obţinerea greutăţii dorite.
6) Grăsimea corporalăCalculator pentru estimarea procentului de grăsime corporală. Este util atât în slăbit, cât şi în sportul de performanţă. Te ajută să identifici la timp problemele legate de excesul de grâsime corporală..7)Suprafaţa corpului - Calculator pentru estimarea suprafaţei corpului. Suprafaţa corpului este utilă în scopuri medicale.
8) Raport talie/şolduri Calculator pentru calculul raportului dintre talie şi şolduri. Acest raport este un indicator al sănătăţii şi al fertilităţii, dacă se află în limitele normale.9) Pulsul ideal -Calculator ce estimează pulsul ideal necesar pentru efectuarea exerciţiilor la randament maxim.10) Necesar calciu - Calculator pentru calculul necesarului zilnic de calciu.11) Necesar fibre- calculator pentru calculul necesarului zilnic de fibre. Este esenţial pentru a preveni problemele legate de digestie şi tranzit intestinal.
12) Calculator nutrienţiCalculator pentru calculul necesarului zilnic de nutrienţi: proteine, grăsimi, carbohidraţi şi sodiu.
13) Greutate sarcinăCalculator pentru estimarea greutăţii într-o anumită perioadă a sarcinii.
14) Calculator sarcinăCalculator pentru estimarea datei de concepţie, datei de naştere a copilului şi săptămânii de sarcină.
15) Greutatea ideală copii - Calculator pentru estimarea greutăţii ideale la copii şi adolescenţi, care te ajută în procesul de evaluare a greutaţii curente şi deciziile care trebuie să le adopţi.
Mai gasiti si sute de retete, puteti deschide jurnale sau puteti purta discutii cu alte slabute pe forum. Acestea sunt doar o parte, gasiti o gramada de informatii utilesi interesante de nutritie, alimentatie sanatoasa, sport, interviuri de la alte slabute.
Eu am slabit in 2 luni 9 kg si vreau sa spun ca acest site m-a ajutat foarte mult, bineinteles ca trebuie si ceva vointa din partea voastra.
Pentru inscriere clic AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu