sâmbătă, 23 martie 2013

Slabute

Concurs slăbit sănătos! Pentru cei ce au cateva kg in plus si vor sa scape de ele, chiar si pentru cei ce vor sa tina evidenta a ceea ce mananca zilnic le recomand cu caldura site-ul slabute.ro, este un site de mare ajutor. Gasesti o serie de calculatoare si anume: 
1) Calculator Calorii consumate - te informeaza asupra numarului de calorii consumate in activitatile fizice pe care le practici.
2) Necesar calorii - Calculator care estimează necesarul zilnic de calorii în funcţie de nivelul tău de activitate fizică, pentru a slăbi sau a te menţine la greutatea actuală.
3) Calculator IMC - Calculator pentru informaţii despre Indicele tău de Masă Corporală (IMC). Te ajută să iei decizii privind greutatea ta actuală şi impactul ei asupra sănătăţii tale.
4) Greutatea ideală - Calculator pentru estimarea greutăţii tale ideale. De asemenea, te ajută în procesul de evaluare a greutaţii curente şi deciziile pe care trebuie să le adopţi.

marți, 5 martie 2013

Cosmetice la eMag

Produse cosmetice si pentru ingrijire la eMAG.ro
A sosit primavara, 1 martie, 8 martie. Trebuie sa ne pregatim, sa ne facem frumoase, nu mai e mult nici pana la paste, inca un motiv bun pentru a ne infrumuseta.
eMag, cel mai mare magazin online din Romania, a inceput comercializarea de produse cosmetice ale unor branduri precum L’Oreal, Bruno Vassari, Mario Bădescu, Schwarzkopf și mulți alții. Aceste cosmetice care numără actualmente peste 1400 de produse dedicate hair styling-ului, îngrijirii corpului, a feței, a parului, make-up-ului. Mai gasim si produse pentru coafarea si aranjarea parului precum ondulatoarele, placile de par, uscatoarele si periile electrice; cele pentru epilare și pentru îngrijirea dentara. 
Cosmeticele pot fi cadouri ideale pentru cei ce doresc să facă un dar de 8 martie de paste sau oricand.